Agenda Cultural

 Març de 2024

'Fairfly'
Espai Texas
08/02/2024 al 28/04/2024
Carrer de Bailèn 205

Una obra sobre la bombolla de les startups i la cultura emprenedora.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

Dramatúrgia: Joan Yago; Direcció: Israel Solà; Repartiment: Xavi Francès, Aitor Galisteo, Vanessa Segura, Esther López.

"La Caseta amb rodes"
Espai VilaVeïna Provençals del Poblenou
15/09/2023 al 22/06/2024
plaça Zenòbia Camprubí

722 452 830

La Caseta amb rodes és un espai familiar a l'aire lliure, per a infants de 0 a 3 anys que han de venir sempre acompanyats d'una persona adulta. La trobada es desenvolupa en una plaça del barri de Provençals del Poblenou, on hi ha un parc infantil. Mentre els infants juguen en un entorn segur i saludable i assagen noves relacions més enllà de la família, els adults poden socialitzar, jugar amb la mainada, tenir una estona de tranquil·litat i trobar temps per observar, pensar i parlar amb l'acompanyament de professionals amb expertesa en la petita infància.

'Els Watson'
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran
08/02/2024 al 17/03/2024
Pl Arts 1
933065700

Els personatges d'Els Watson, la novel·la inacabada de Jane Austen, han hagut d'esperar més de dos segles perquè algú els portés a l'escenari i poder acabar d'explicar la seva història, just des d'on l'autora l'havia deixada.

L'anglesa Laura Wade, guanyadora del prestigiós Premi Laurence Olivier, signa aquesta obra de teatre contemporani, brillant i magnètica, que ha estat tot un fenomen recentment a Londres i que puja a la Sala Gran del TNC amb 18 intèrprets.

Autoria: Laura Wade; Direcció: Josep Maria Mestres; Traducció: Joan Sellent; Intèrprets: Mercè Arànega, Hodei Arrastoa, Laura Aubert, Guillem Balart, Dafnis Balduz, Jordi Banacolocha, Lluïsa Castell, Abdi Cherbou, Jordi Coll, Arnau Cot, Jan Daniel González, Mireia Illamola, Laia Manzanares, Paula Malia, Olga Onrubia, Laura Pau, Fina Rius, Marc Rius, José Luis Salinas Ayuso.

Exposició 'Junts per un futur compartit'
Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona
06/06/2023 al 28/04/2024
Avinguda de l'Estadi 60
932925379

Presentem una exposició fotogràfica commemorativa dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Beijing 2022, els tercers consecutius que es van organitzar al continent asiàtic després de les experiències de Pyeongchang (Corea del Sud) i Tòquio (Japó). Beijing es va convertir en la primera ciutat en la història que va celebrar uns Jocs Olímpics i Paralímpics d'estiu i d'hivern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada